Themamenu's & dagschotels

ONZE LUNCH

Dagelijks een verzorgde lunch

Elke weekdag kan u bij ons terecht voor een verzorgde daglunch al dan niet in zelfbediening. U Betaalt hiervoor 13,30 in zelfbediening of 17 euro met bediening aan tafel.
Al onze lunches worden voorafgegaan door een soep en gevolgd door een nagerecht. Het hoofdgerecht wordt steeds vergezeld door warme groentjes en/of salade.


Ma 02/10 Kipburger, snijboontjes, aardappelnootjes,

Di 03/10 Gepaneerde pladijs huisgemaakte tartaar, peterselie aardappel 

Wo 04/10 Kalfsworst, groenten mengeling, gratin

Do 05/10 Volzet 

Vr 06/10 Volzet


Zo 08/10 Volzet

Ma 09/10 Kalkoen gebraad, spinazie in room, gebakken aardappel

Di 10/10 Regenboogforel, champignons, spek en kervel, natuuraardappels

Wo 11/10 Varkenskotelet, fijne ratatouille, dragonroom, rijst 

Do 12/10 Volzet

Vr 13/10 Ballekes in tomatensaus, frietjes 


Zo 15/10 Lamssteak, ratatouille, gratin aardappel 

Ma 16/10 Blinde vink, erwten en worteltjes, natuuraardappels 

Di 17/10 Fish stick, verse tartaar.spinazie puree 

Wo 18/10 Witte en zwarte pens, rode kool met appel, gebakken aardappel 

Do 19/10 Penne regatta "bolognaise" 

Vr 20/10 Varkenswangen, gesmoord in maneblusser, frietjes 


Zo 22/10 Waterzooi van Mechelse Koekoek,

Ma  23/10 Kippenboom stammetje, roomspinazie, duchesse aardappel 

Di 24/10 Regenboogforel, champignons, spek en kervel, natuuraardappels

Wo 25/10 Kalkoengebraad, vruchtensaus, gebakken kriel 

Do 26/10 Varkensragout, fijne kruiden, tomaat, jasmiijn rijst

Vr 27/10 Wildragout ,frietjes 


Zo 29/10 Gegrilde Tonijn steak, bearnaise, 

Ma  30/10 Kipfilet, kruiden champignons room, puree

Di 31/11 Gebakken scampi spies, gebakken rijst, kerrieroom

Wo 01/11 Gesloten wegens feestdag 

Do 02/11 Kalkoen brochet, Provençaalse groenten, gebakken kriel 

Vr 03/11 Runder stoofvlees, duchesse aardappel 


Zo 05/11 Entre cote tagliata, frietjes

Ma 06/11 Schnitzel, citroen, fijne groenten, peterselie, gebakken rijst 

Di 07/11 Licht gebakken zalm, tomatensalsa, peterselie aardappel 

Wo 08/11 Hamburger, wortel en paprika, mousseline puree

Do 09/11 Chipolata worst, broccoli gebakken aardappel 

Vr 10/11 Vol au Vent, frietjes

  

Zo 12/11 Kabeljauwrug, kruidenkorst, puree

Ma 13/11 Brochet, Provençaalse groenten, gebakken rijst 

Di    14/11 Tongschar en zalm rolletjes, bisque saus, natuuraardappel 

Wo 15/11 Witloof en beenham rolletjes in de oven, mousseline puree

Do  16/11 Kipfilet, groentenfilet, oosterse Pasta 

Vr 17/11 Konijnenbil, zilveruitjes, fijne kruiden, frietjes